Zoek
Mosselen Met Romige Pasta
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g mosselen
300 g pasta naar keuze
4 lenteuitjes
klontje boter
snufje cayennepepper
4 el vissaus
2 el zoute ketjap
4 dl kokosmelk
50 g verse citroenmelisse
50 g verse bascilicumblad. 2 el trassi (garnalenpasta
versgemalen peper en zout Voorbereiding Kook de mosselen gaar. Kook de pasta zonder zout beetgaar. Giet de pasta af en laat met een deksel op de pan staan. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in fijne ringen. Doe de boter in de pan en bak de lenteuitjes lichtbruin
voeg cayennepeper
vissaus en ketjap toe en roer nog even om. Giet de kokosmelk bij de uitjes. Hak de citroenmelisse en het basilicumblad fijn. Meng de garnalenpasta en de kruiden door de saus en doe er de gekookte mosselen zonder schelp bij. Bereidingswijze Breng aan de kook en laat circa 5 minuten zachtjes prutellen. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schenk er de mosselsaus over. Serveertips Garneer met een paar basilicumbla
Bereiding
Breng aan de kook en laat circa 5 minuten zachtjes prutellen. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schenk er de mosselsaus over.
Mosselen Met Romige Pasta is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept