Garnalenragout

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van bloem en boter een blanke roux en roer die met de melk tot een gebonden saus die u tien minuten laat doorkoken. Neem de pan van het vuur en roer er de met de koffieroom losgeklopte eierdooier door. Breng het geheel op smaak met peper, het sap van een halve citroen, de wijn en de overige ingredienten. Fruit de garnalen in het restant van de boter en roer ze vervolgens door de saus, die u nog even laat doorkoken.

Garnalenragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenragout met witbrood
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met garnalenragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje met garnalenragout
Bekijk recept

Garnalenragout met witbrood
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met garnalenragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje Garnalenragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Schelpje met garnalenragout
Bekijk recept