Mini-Pisaladieres

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien grof. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een steelpan en smoor de uien met tijm in Ca. 5 minuten zachtjes gaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes en hak de ansjovisfilets en de olijven grof. Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing en rol het op een met bloem bestoven aanrecht uit tot een dunne lap. Steek met een glas (doorsnede ca. 5-6 cm) rondjes uit bet deeg en leg ze op een ingevette bakplaat. Verdeel de rode uien, ansjovis, oiijven en bosuitjes erover. Maal er peper boven en sprenkel er nog wat olijfolie over. Bak de pisaladieres in een voorverwarmde oven van 200 graden C in ca. 10-15 minuten goudbruin en gaar.

Mini-Pisaladieres is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept