Meng de meelsoorten, suiker, het citroenrasp en een 1/4 theelepel zout in een kom en druk een kuiltje in het midden. Verwarm een halve dl melk, los de gist erin op en schep het met het ei in het bloemkuiltje. Roer vanuit het midden totdat het gistmengsel dik is. Voeg de rest van de melk toe en meng alles goed met de bloem. Voeg de boter toe en kneed het deeg zolang door totdat het soepel is en van de handen loslaat. Laat het deeg afgedekt ? 45 minuten op een lauwwarme plaats rijzen. Voeg de rest van de ingredienten toe en kneed ze goed door het deeg. Vul de beide vormen en laat het deeg nogmaals afgedekt +- 30 minuten op een lauwwarme plaats rijzen. Verwarm de oven voor op 220 graden. Zet de grote vorm op een rooster 1 richel onder het midden van de oven en bak deze in +- 40 minuten gaar. Zet na 20 minuten het kleine vormpje bij de grote vorm.