Snij van de cake 6 plakken van ca.1.5cm dik.Druk er met de steker 6 rondjes uit.Klop de slagroom half stijf(lobbig).Meng het koffiepoeder met de basterdsuiker en 1 theelepel heet water.Roer het koffiemengsel door de slagroom en breng op met een beetje koffielikeur.Bestrijk de cake met de koffiecreme,leg 3 cakeplakken op elkaar en maak 2 stapeltjes.Bestrijk ook de boven en zijkanten met koffiecreme.Zet de cakejes op een koele plaats.Snij van de marsepein 2 plakken van
0.5cm dik en kneed de cacaopoeder erdoor.Verdeel het marsepein in 2 gelijke delen en bestrooi ze met poedersuiker.Leg de marsepein tussen 2 lagen vershoudfolie en rol het uit.Rol de marsepein om de deegroller en drapeer de marsepein voorzichtig over de cakejes.
Sinterklaasrecept Marsepein Suprise is een recept van Smulweb.nl