Bak de vleesrolletjes lichtbruin in een heet mengsel van olie en boter en leg ze op een ovenrek. Plaats de aangebakken vleesrolletjes ca. 20 minuten op 100?C. in de oven. Haal uit de oven en laat onder aluminiumfolie 5 minuten rusten. Blus de pan af met de witte wijn, laat ietsje inkoken, voeg de room toe en laat tot sausdikte verder inkoken. Voeg de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout. Snij de kool in repen en roerbak de kool in een wok met de reepjes ontbijtspek. Voeg een teentje gehakte knoflook, nootmuskaat, een scheutje witte wijn, peper en zout toe en laat onder een deksel ca. 15 minuten smoren. Laat een grilplaat zeer heet worden, smeer in met ietsje olie. Wrijf de sneetjes stokbrood in met een teen knoflook en gril het brood op de plaat. Afgarneren: Snij de varkenshaasrol schuin door en stapel samen met het brood en de kool om en om op de borden. Serveer de saus rondom