Mixed Grill Special

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de saucijsjes een paar minuten in kokend water. Was en droog de champignons. Was en droog de tomaten en snij ze doormidden. Was en droog de peterselie en verdeel ze in takjes. Schep de saucijsjes uit het hete water en maak ze goed droog. Smeer alles in met olie, behalve de peterselie, en grill in totaal 8-10 minuten op de barbecue of op het goed geoliede rooster van de elektrische grill. De gare champignons, tomaten en lamskarbonades met zout en peper bestrooien. Strooi gedroogde salie over de tomaten. Schik de mixed grill op bordjes en versier elk bord met een takje peterselie. Serveer met doperwten en gestoofde bloemkool en pommes frites.

Mixed Grill Special is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokosyoghurttaart met mango
30 min Gebak
Bekijk recept
Gegratineerde bananen met ham
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asli's Aziatische rijstschotel met omelet en broccoli
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rolletjes van sperziebonen en gegratineerde pasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept