Verpakte Beenham Met Cranberrysaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Hak de walnoten grof. Bereid de broodmix volgens de gebruiksaanwijzing en kneed de walnoten en tijmblaadjes erdoor. Laat het rijzen volgens de gebruiksaanwijzing.Verwarm de oven voor op 200?C (heteluchtoven 180C). Rol het deeg uit tot een lap van ca. 1/2 cm dik en groot genoeg om de beenham in te wikkelen.Bestrijk de beenham royaal met honing en leg hem op het deeg. Vouw de deeglap om de ham heen en leg het pakje met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat.Bak het in ca. 45 minuten gaar. Laat de beenham dan ca. 10 minuten rusten voor het aansnijden.Roer intussen met een garde de inhoud van het zakje cranberrysaus door het sinaasappelsap. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem ca.2 minuten doorkoken. Maak de saus op smaak af met de port.Snijd de beenham in dikke plakken en serveer de saus erbij. Lekker met spruitjes en aardappelpuree.

Verpakte Beenham Met Cranberrysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en gepocheerd ei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met Parmaham en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept