2 Schil en was de aardappels. Kook de aardappels in ca. 20 minuten in water met wat zout gaar. Giet de aardappels af en pureer ze.
3 Klop door de puree 1 eidooier, de boter en de kaas.
4 Vet de binnenkanten van de bakjes in met boter.
5 Druk het aardappeldeeg tegen de binnenranden van de bakjes en bestrijk het met een losgeklopte eidooier. Bak het aardappeldeeg in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar. Haal de bakjes uit de oven.
6 Maak intussen de groenten schoon en snijd ze in stukjes.
7 Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de groenten in ca. 8 minuten beetgaar.
8 Roer de slagroom door de groenten en laat dit even binden. Breng op smaak met zout en peper.
9 Was de bladsla en verdeel deze met het groentemengsel over de bakjes.
Aardappelbakjes Met Groenten is een recept van Smulweb.nl