Vet een ovenschaal (of pp een souffle schaaltje in met ca. 1,5 dl. inhoud) in met boter verwarm de oven voor op 150 graden C. pel de sjalotjes en snipper ze ragfijn snijd de stelen van de venkelknol, verwijder zo nodig de buitenste rokken en snijd de kern uit de knol snijd de venkel in kleine blokjes doe de sjalot in een lage pan met de witte wijn, breng aan de kook en laat het vloeistof op half hoog vuur tot de helft inkoken. giet de bouillon er bij en laat het geheel tot tweederde inkoken tot hij licht gebonden is en de venkel beetgaar is( er moet ongeveer 5 dl saus zijn) breng de saus pittig op smaak met zout en peper snijd de vis in stukjes was de garnalen en dep ze droog verdeel de vis en de garnalen in de ovenschaal-tjes schenk de saus met de venkel erover; schep alles voorzichtig om vermeng de broodkruim met de kaas en strooi dit over de vis snijd de boter in piepkleine blokjes en verdeel dit over de broodkruimlaag zet de schaal-tjes 15- 20 minuten in de oven tot de bovenkant een mooi korstje heeft en de vis gaar is
Stoofpotje Van Gemengde Vis Met Een Knapperig Korstje is een recept van Smulweb.nl