Gegrilde Vis Met Citroengras

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het citroengras in dunne plakjes. Snij de visfilets in per persoon gelijke stukken en leg ze in een lage schaal. Bestrijk ze royaal met de kruidenpasta en strooi de stukjes citroengras erover. Bestrijk de visfilets met olie. Schuif de schaal circa 10 centimeter onder een hete grill en grilleer de vis in circa 12 minuten gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schil de mango en snijd deze in plakken van de pit. Leg de gegrilleerde vis op de borden en garneer met plakjes komkommer en mango.

Gegrilde Vis Met Citroengras is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept