Zoek
Perenchutney
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor 3potten:1kg peren in stukken-200g dadels in reepjes gesneden-150g gehakte uien-150g gele rozijnen-250g suiker-sap van 1citroen-3 1/2dl azijn-1theelepel zout-1theelepel gemberpoeder-1theelepel kruidnagelpoeder Hulpmiddelen 3glazen potten Hulpmiddelen
3glazen potten Bereidingswijze Laat alles 1uur zachtjes pruttelen.Regelmatig roeren.Giet de dikke brij in de potten en sluit ze goed af. Serveertips Bewaard 8maanden op een koele donkere pl
Bereiding
Laat alles 1uur zachtjes pruttelen.Regelmatig roeren.Giet de dikke brij in de potten en sluit ze goed af.
Perenchutney is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney van Sabina Posthumus
80 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Perenchutney Met Gember
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney van Sabina Posthumus
80 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Perenchutney Met Gember
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept