Rog (Gepocheerde) Met Kruidige Ravigote

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de rog in fris water om alle bloedresten te verwijderen. Bestrooi deze met een beetje grof zeezout en het sap van een halve citroen, even laten rusten en nadien het water toevoegen om te pocheren. Breng aan de kook en laat ongeveer 10 a 15 minuten rusten al naargelang de dikte van het stuk Plet de gekookte eieren pletten met een vork, kruiden met peper en zout, azijn en opwerken met de olie, de kappertjes en de augurj?ken snijden en mengen met de saus. Werk af met de groene kruiden en de Engelse saus. Laat de vis op een servet uitlekken en serveer de saus afzonderlijk.

Rog (Gepocheerde) Met Kruidige Ravigote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mayonaise à la ravigote
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Rog Met Kruidige Ravigote
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenbeignets Met Venkelravigote
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept