Kabeljauw (Gepocheerde) Met Linzen En Kalfsjus Met Mosterd

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kabeljauw pocheren in bijna kokend water zonder zout met het sap van een halve citroen. Gaar de linzen op de gekende manier. Verwarm de jus en werk af met mosterd en boter. Schik de linzen op bord, laat de vis uitlekken op een zuiver linnen doek en schik deze op de linzen. Doe de jus errond.

Kabeljauw (Gepocheerde) Met Linzen En Kalfsjus Met Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept