Geroosterde Entrecote Met Aioli

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De knoflookteentjes schoonmaken, overlangs doorsnijden en de kiem verwijderen. Fijnhakken en vermengen door de mayonnaise. Het vlees in 2 gelijke stukken verdelen en bestrijken met arachideolie. Gedurende 6 tot 8 minuten laten roosteren aan elke kant. De entrecotes verdelen in dikke, schuine plakken.

Geroosterde Entrecote Met Aioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept