Confituur Van Rode Zomervruchten

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de frambozen met het citroen en sinaasappelsap 10minuten tot ze zacht zijn.Wrijf het mengsel door een zeef en vang het sap op.Doe het sap in een pan met de suiker op een laag vuur en roer tot de suiker volledig opgelost is.Doe de zomervruchten erbij.Steeds roeren.Laat het 15minuten goed doorkoken tot het dik is.Schuim het af en roer er van het vuur de aardbeienlikeur door.Doe het in de jampotten en sluit ze goed af.Zet de potten omgekeerd om ze te laten afkoelen.

Confituur Van Rode Zomervruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vierkante koekjes met zomervruchten
35 min Snack
Bekijk recept
IJspudding met zomervruchten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
IJslolly's met verse zomervruchten
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep Met Zomervruchten
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept