Stamppot Van Spitskool Salami En Tomaat

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan de aardappelen met de spitskool in 20 min gaar koken. in een koekenpan de olie vehitten en de salami, de tomaat en de ui zachtjes bakken. De aardappelen en de kool uit laten lekken. de melk en de monchou toevoegen en het geheel tot een smeuige massa stampen. Tomaat/salami/ui mengsel met wat bakvet door de stamppot mengen en op smaak brengen met wat peper, zout en bieslook.

Stamppot Van Spitskool Salami En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept