Pittige Hamlapjes Met Paksoi

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de hamlappen dwars op de draad in heel dunne plakjes. Meng de maizena, sojasaus en sherry in een kom en schep het vlees erdoor. Laat hierna het vlees afgedekt 10 minuten staan. Pel de teentjes knoflook, verwijder de zaadjes uit de rode peper, schil de gember en hak alles heel fijn. Snijd vervolgens de paksoibladeren en -stengels in brede repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook, de rode peper en de gember heel even tot ze gaan geuren. Schep dan het vlees erdoor en roerbak een en ander op een hoog vuur in pakweg 5 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Schep de paksoistengels door het bakvet en roerbak ze gedurende 2 minuten. Voeg ook het paksoiblad toe en schep het vlees erdoor. Roerbak tot slot het geheel gedurende 2 minuutjes en breng het gerecht op smaak met wat oestersaus.

Pittige Hamlapjes Met Paksoi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept