Perzik Ijs

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bij verse perziken: inkruisen, eventjes in kokend water onderdompelen, vel eraf trekken, halveren en pitten verwijderen. 2 perziken pureren in de keukenmachine yoghurt, perziklikeur en 100 gram basterd suiker erdoor mengen. in kom slagroom bijna stijfkloppen. perzik mengsel door slagroom scheppen. in ijsmachine iets minder van de hoeveelheid nemen voor een ijsmachine container. als je geen ijsmachine hebt, dan mengsel overdoen in diepvriesdoos en in 4 uur laten bevriezen, elk half uur met vork ijs van wanden schrapen en ijs goed omscheppen, en na 2 uur met handmixer het ijs fijnmaken. garneren met 3e perzik, in plakjes gesneden.

Perzik Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept