Verwerk de koekjes tot fijne kruimels. Werk de chocolade en boter erdoorheen. Spreid het kruimelmengsel met een hand gelijkmatig uit over de bodem en zijkanten van de springvorm en druk het stevig aan. Dek af en zet 30 minuten in de koelkast of tot het mengsel opgesteven is. Verwarm de oven voor tot 150 graden c. Giet de slagroom in een kleine steelpan en breng hem net aan de kook. Giet de room over de extra chocolade. Roer tot de chocolade smelt en laat het mengsel een beetje afkoelen. Klop de kaassoorten en de suiker met de electrische mixer tot een gladde massa. klop de eieren er een voor een door. Klop het chocolademengsel door de massa tot alles goed vermengd is. Klop de eiwitten met de mixer tot zich pieken vormen. Schep de stijfgeklopte eiwitten en 250 gr. frambozen door het chocolade mengsel. Schuif de springvorm op een bakplaat en giet het kaasmengsel erin. Bak de kaastaart 1 uur en 30 min. of tot ze stevig is, in de oven. Laat de taart afkoelen met de ovendeur op een kier. Dek de kaastaart af en zet ze een nacht in de koelkast. Haal de taart vlak voor het opdienen uit de vorm. Leg de taart op een mooie schaal en garneer de taart met de resterende frambozen en zeef er wat poedersuiker overheen.
Kaastaart Met Frambozen En Witte Chocolade is een recept van Smulweb.nl