Bevroren!! Mokka-kwarktaart

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de biscuitjes in 20 sec. in de keukenmachine (of kapot kloppen met de deegroller (doe dan de biscuits in een plastic zakje). Doe de biscuitjes in een middelgrote mengkom. Vermeng de biscuitjes met de gesmolten boter en schep het mengsel in de bakvorm, druk ze goed aan en laat de laag 20 min. in de koelkast opstijven.VULLING: klop de ricotta en kwark met een mixer glad. Voeg suiker toe, klop het mengsel met de dooiers glad. Los de koffie in het water op, voeg het kwarkmengsel en de gesmolten chocolade toe en meng goed. Klop de eiwitten met een mixer stijf. Schep voorzichtig de licht geklopte slagroom en daarna de eiwitten door het kaasmengsel. Schep het mengsel in de bakvorm, dek die af met plastic en zet hem 4 uur in de diepvriezer. Decoreer de taart met slagroom en chocolade hartjes of boontjes. Bestrooi hem met cacaopoeder.

Bevroren!! Mokka-kwarktaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met aardbeien
35 min Gebak
Bekijk recept
Frisse vanillekwarktaart met bloedsinaasappel
165 min-
Bekijk recept
Feestelijke bramen-kwarktaart
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept