Verkruimel de biscuitjes in 20 sec. in de keukenmachine (of kapot kloppen met de deegroller (doe dan de biscuits in een plastic zakje). Doe de biscuitjes in een middelgrote mengkom. Vermeng de biscuitjes met de gesmolten boter en schep het mengsel in de bakvorm, druk ze goed aan en laat de laag 20 min. in de koelkast opstijven.VULLING: klop de ricotta en kwark met een mixer glad. Voeg suiker toe, klop het mengsel met de dooiers glad. Los de koffie in het water op, voeg het kwarkmengsel en de gesmolten chocolade toe en meng goed. Klop de eiwitten met een mixer stijf. Schep voorzichtig de licht geklopte slagroom en daarna de eiwitten door het kaasmengsel. Schep het mengsel in de bakvorm, dek die af met plastic en zet hem 4 uur in de diepvriezer. Decoreer de taart met slagroom en chocolade hartjes of boontjes. Bestrooi hem met cacaopoeder.
Bevroren!! Mokka-kwarktaart is een recept van Smulweb.nl