De boter smelten in een kleine pan en laten afkoelen tot lauwwarm. Intussen een springvorm van 22 cm. doorsnee invetten. De koekjes met behulp van een deegrol (of in de keukenmachine) fijnmaken en ze door de boter mengen. Het koekjesmengsel over de bodem van de springvorm verdelen en met de bolle kant van een lepel goed aandrukken. De vorm in de koelkast zetten en de bodem in ongeveer 30 minuten hard laten worden. Intussen in een kom met ruim water de gelatine +/- 5 minuten laten weken. In een andere kom de slagroom met 2 eetlepels suiker stijf kloppen. De kwark en de slagroom door elkaar roeren. In een pannetje het citroensap met 2 eetlepels water aan de kook brengen en van het vuur halen. De gelatine al roerend in het hete citroensap laten oplossen en iets laten afkoelen. De gelatineoplossing door het kwarkmengsel roeren en de massa op de bodem in de springvorm gieten. De taart in de koelkast in +/- 2 uur stijf laten worden. De taart versieren met het fruit en toefjes slagroom erop spuiten.