Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Haal de krabsticks uit de plastic hulsjes. Snijd ze doormidden en pluk de vezels uit elkaar. Roer de zure room, mayonaise en Noilly Prat door elkaar. Kook de groene asperges die niet geschild hoeven te worden, in ongeveer 5 minuten beetgaar. Laat ze uitlekken en snijd ze in stukjes van 3 cm. Kook de pasta in iets gezouten water beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de pasta uitlekken. Roer olijfolie door de pasta om het aan elkaar kleven te voorkomen. Laat de pasta afkoelen. Schep de pasta, krab, asperges, kruiden en garnalen door elkaar. Strooi er vers gemalen peper op. Roer op het laatste moment de Noilly Pratsaus door de salade. Voeg de saus vooral niet te vroeg toe: de pasta neemt het vocht van de saus op en wordt dan slap.
Pastasalade Met Groene Asperges, Vis En Noille Pratsaus is een recept van Smulweb.nl