Kippenleverpate Met Groene Peperkorrels

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de levers eruit, laat ze uitlekken, verwijder de selderij, laurier en peperkorrels en doe de levers, boter, ui en knoflook in een mixer. Voeg cognac, zout, peper, piment en 4 theelepels groene peperkorrels (uitgelekt) toe. Draai tot een smeuige massa. Schenk de room erbij en vermeng goed. Doe de massa over in een kom en voeg de overige peperkorrels toe.Spatel het mengsel in een terrine van ca. 1/2 liter, laat afgedekt minstens 4 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen.

Kippenleverpate Met Groene Peperkorrels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept