Perentaart Met Monchou

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in ruim koud water.Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm.Laat de vorm in de koelkast ongeveer 30 minuten opstijven.Klop de monchou en de suiker met een mixer glad.Laat de peren uitlekken en vang 3 eetlepels sap op.Pureer de peren door een zeef.Verhit het sap neem de pan van het vuur en los hierin de uitgekepen gelatine op.Roer dit samen met de peren door de monchou.Verdeel het mengsel over de crueslibodem en laat het in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.Garneer de taart met het amandelschaafsel.

Perentaart Met Monchou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept