Sandwiches Met Tapenade, Rucola En Rosbief

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge koekenpan. Bestrijk de plakken brood met tapenade en beleg ze achtereenvolgens met rucola, rosbief, tomaat, kaas en pijnboompitten.

Sandwiches Met Tapenade, Rucola En Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept