Artisjokken, Gevuld Met Champignons

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was ze en kook ze bijna gaar in water met zout.Laat ze uitlekken.Verwijder het niet eetbare harige binnenste gedeelte. Maak de bechamelsaus. Smelt de boter en stoof daarin de fijngesneden champignons 5 minuten. Klop de eieren los,roer deze door de saus met de champignons,kaas en peterselie. Schuif het roostereven boven het midden van de oven en verwarm deze voor. Beboter de schaal. Vul de artisjokken met het mengsel. Zet de artisjokken in de schaal met een bodempje water en daarna in de oven tot de artisjokken door en door warm en mooi van kleur zijn en het vulsel stevig is geworden. Artisjokken, gevuld met ansjovis Maak een mengsel van: 200gr: zachte broodkruimels, een fijngehakte ui,3 eetlepels fijngeknipte peterselie, 6 kleingesneden ansjovisfilets en 1 eetlepel olijfolie. Behandel en kook de artisjokken als hierboven. Vul ze met het mengsel en druppel er 2 eetlepels olie over. Leg de gevulde artisjokken in een beboterde ovenvaste schaal met 1dl: kippenbouillon en zet dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven (240 graden voor een gasoven stand

6.

Artisjokken, Gevuld Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept