Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de olie samen met de boter en bak hierin de kipfilets snel rondom bruin. Neem ze even uit de pan. Bak de ui in ca. 3 minuten lichtbruin. Roer de appel erdoor en bak die. Voeg de in plakjes gesneden banaan toe. Strooi de kerrie en gemberpoeder erover. Schenk de wijn erbij en breng de saus al roerende aan de kook. Leg de kipfilet weer in de pan en laat deze afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes gaar worden Kook in de tussentijd de spaghetti. Neem de kipfilet uit de pan en houdt ze warm (b.v in alu folie)Pureer de saus met de staafmixer (of in keukenmachine).Roer de creme fraiche erdoor en laat de saus op hoog vuur iets inkoken. Voeg naar smaak zout en peper toe en strooi de bieslook erover.
Kipfilet In Bananenroomsaus Met Kerrie En Gember is een recept van Smulweb.nl