Bavarois Van Geitenkaas Met Aardbeien

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden. Verwarm de slagroom met het vanillstokje tot tegen de kook aan. Verwijder het vanillestokje en schraap het merg eruit. Voeg het merg toe aan de hete slagroom Week de gelatine ca. 5 min. in ruim koud water. Los de uitgeknepen gelatine op in het warme slagroommengsel. Laat dit mengsel iets afkoelen. Pureer de aardbeien met de suiker, zeef de puree en roer deze door het slagroommengsel. Pureer de geitkaas of prak hem heel fijn en roer ook deze door het slagroommengsel. Schenk dit mengsel in zes, met water omgespoelde, eenpersoons vormpjes en laat de bavarois 3-4 uur opstijven in de koelkast. Stort ze voor serveren en bestrooi ze heel dun met poedersuiker. Garneer met plakje aardbei.

Bavarois Van Geitenkaas Met Aardbeien is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept