Schil de witte asperges en snijd het uiteinde van de asperges af (2 - 4 cm). Snijd de asperges in de lengte door en daarna in vieren. Verwarm een braadpan, doe hier wat olijfolie in en voeg de witte gesneden asperges erbij. Bak ze in 5 minuten, laat de asperges niet bruin worden. Doe de dressing erbij en breng bijna aan de kook. Laat het geheel afkoelen in de koelkast. Blancheer de groene asperges, snijd het uiteinde eraf (? 2 cm). Snijd de groene asperges in de lengte door en daarna in vieren. Ontvel de tomaat, haal het zaad eruit en snij deze daarna in reepjes. De sla goed wassen en plukken. De zwarte olijven in stukjes snijden. Als de dressing koud is, de groene asperges, de tomaat, de olijven, de gesneden basilicum en de reepjes rookvlees toevoegen. Het geheel opmaken met de sla.
Groene En Witte Asperges Met Rookvlees En Walnotendressing is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing