Rog Met Platte Peterselie En Kappertjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de rog grondig en verwijder eventuele bloedresten. Laat uitlekken en drogen op een zuiver linnen doek. Kruid met peper en zout, haal even door de bloem. Schud het overtollige af en bak in een verwarmde pan met een beetje olie, voeg nadien de boter toe, draai en laat verder bakken. Spoel de peterselie, droog deze, pluk en snijd grof. Schik de vis op een schotel of borden. Plaats de pan opnieuw op het vuur en bak de peterselie met de kappertjes krokant in de boter. Serveer deze afzonderlijk of nappeer ze op de vis.

Rog Met Platte Peterselie En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept