Bladerdeeghapjes Met Vleesvulling

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng het gehakt met de fijngesneden cervelaatworst, de gehakte ui, de eidooier, de uitgeperste knoflook, de kruiden en de tomatenpuree. Leg de bladerdeegplakjes op een met bloem bestoven werkblad op elkaar en rol ze tot een grote vierkante deegplak uit. Rader met een deegrader plakjes van 10 x 10 cm. Splits het ei. Smeer de deegranden met eiwit in en leg op ieder deegplakje een eetlepel vulling. Vouw het deeg dicht en druk de randen aan. Zet de pakketjes vervolgens in een op 225 ?C voorverwarmde oven en bak ze 15-20 minuten.

Bladerdeeghapjes Met Vleesvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes Met Serranoham
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept