Kip-tonijn Cocktail

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kipfilet in de bouillon gaar in 10 minuten. Laat het vlees dan afkoelen en snijd het in blokjes of reepjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in zeer dunne stukjes. Hak de bladselderij fijn. Laat de inhoud van het blikje tonijn uitlekken, maar vang het vocht op. Verwijder eventuele graten en velletjes. Pureer de vis met iets van het uitgelekte vocht, de mayonaise, yoghurt, peper en zout. Vermeng de stukjes kip met de bleekselderij en het fijngemaakte blad. Verdeel dit over vier cocktailglazen en schep er de tonijnsaus op.

Kip-tonijn Cocktail is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept