Kalfsgehaktballen In Paddestoelensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Draai van het kalfsgehakt middelgrote gehaktballetjes (ongeveer 5 balletjes per persoon) en kook de balletjes gaar in de kruidenbouillon. Snijdt de bospaddestoelen in reepjes en de champignons in plakjes en bak ze even om en om in een koekenpan. Voeg dit mengsel toe aan de wildsaus. Voeg dan wat bospaddestoelen-Edik toe en laat het geheel ongeveer een minuut zachtjes koken. Proef het en voeg eventueel nog wat Edik toe. Neem de pan van het vuur en breng de saus op smaak met wat room en witte wijn (eventueel wat peper en zout). Dit gerecht laat zich prima combineren met rijst of pasta.

Kalfsgehaktballen In Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgehaktballen met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgehaktballen met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse Kalfsgehaktballen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept