Creoolse Stoofpot

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade van knoflook, tijm, mosterd, paprikapoeder, peper, zout en citroensap. Leg hierin het vlees en laat minimaal 1 uur marineren. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de uien, bleekselderij, paprika en courgette ca. 5 minuten. Strooi de bloem erover en voeg de tomaten met het vocht en de wijn toe. Meng het vlees met het marinadevocht door het groentenmengsel en laat alles 15 minuten gaar stoven. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Creoolse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept