Creoolse Cocktail

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mayonaise. Schil de komkommmer, haal er de pitjes uit en snij het vlees in kleine brunoise. Bestrooi deze met zout en laat ze gedurende een uur uitlekken. Pers de halve citroen uit. Halveer de avocado′s, haal er de grote pit uit, neem er met behulp van een klein lepeltje het vrucht vlees uit en snij dit in kleine brunoise. Geef hier wat zout over en wat peper en besprenkel het met het citroensap. Schil het teentje knoflook en snij het zeer fijn. Geef het er ook bij. Voeg bij de mayonaise wat cayennepeper en de rum. Meng de avocado, de uitgelekte komkommer en het krabvlees. Schenk er de mayonaise over en meng het goed. Schenk de salade in coupes. Garneer met een stukje achtergehouden krabvlees en bestrooi met paprikapoeder.

Creoolse Cocktail is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept