Zoek
Nuoc Mam Gung
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
voor 1/8 L
1 stuk gember van 3 bij 6 cm
2 el suiker
2 kleine rode lomboks
2 tenen knoflook
? limoen
2 el vissaus Hulpmiddelen Vijzel Hulpmiddelen - Vijzel Voorbereiding Schil de gember en hak de gember fijn
Hakde lomboks fijn en sla de knoflookrtenen plat.
Pel de limoen en snijd het in partjes. Bereidingswijze Stamp in een vijzel de gember
suiker
knoflook en lomboks fijn zodat je een wat stroperige saus krijgt.
Voeg de limoen partjes toe en stamp ze mee zodat alles fijn en goed gemeng is. Roer dan de vissaus erdoor. Serveertips Serveer de saus op kamertemperatuur.
De saus blijft in een afgesloten potje in de koelkast 1 week
Bereiding
Stamp in een vijzel de gember, suiker, knoflook en lomboks fijn zodat je een wat stroperige saus krijgt. Voeg de limoen partjes toe en stamp ze mee zodat alles fijn en goed gemeng is. Roer dan de vissaus erdoor.
Nuoc Mam Gung is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Ngeu Xao Gung
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes van zeelekkers
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante loempia’s met dipsaus
30 min-
Snack
Bekijk recept
Vinnige vis
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept