Snij de paprika in dunne reepjes. Smelt de helft van de boter en bak de paprika zachtjes tot ze kleurt Voeg de zilveruitjes toe Snij de champignons in plakjes, voeg deze ook toe Na ongeveer 5 minuten de groenten uit de pan scheppen warm houden. In een andere pan de rest van de boter verhitten, bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper , wrijf ze in met knoflook en bak ze snel aan alle kanten bruin, zet daarna het vuur klein. Bak de varkenshaajes dan nog zo′n 10 minuten Haal ze uit de pan en houdt ze warm Voeg de bloem toe aan de braadboter en doe er wat paprikapoeder bij. Laat dit even garen. Voeg dan de bouillon toe zodat een niet te dikke saus ontstaat. Breng op smaak met zout en peper. Leg de groenten en de varkenshaasjes in de pan en laat het geheel, met het deksel op de pan, ongeveer 10 minuten smoren. Voeg dan de slagroom toe. Snij de haasjes in plakken, leg ze op een voorverwarmde schaal en geef er de saus over.
Varkenshaasje Uit Granada is een recept van Smulweb.nl