De Turkse Schotel

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ondertussen wok met een beetje olie opzetten en verwarmen, hierin de uien bakken. Als dit gaar is en wat kleur krijgt kan je de gemarineerde reepjes vlees toevoegen. Alles goed mengen tot het vlees ook wat kleur gekregen heeft, het hoeft niet bruin te zijn, mag wel iets kleuren. Hierna de in blokjes gesneden tomaten toevoegen. Alles nogmaals goed mengen op hoog vuur. Hierna het gas laag zetten en met een deksel op de wok in ongeveer anderhalf uur of indien nodig gaar laten stoven. Eventueel als er te weinig saus is af en toe wat water bijvoegen. Naar behoeft kan je eventueel nog wat zout of peper toevoegen.

De Turkse Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept