Gebakken Varkensvlees Met Pesto En Rozemarijnaardappelen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Doe intussen de ingredienten voor de pesto in een maatbeker en mix goed door.

3. Verlaag de temperatuur van de oven na een kwartier tot 170?C. Schik de koteletten in een ovenschaal en bestrijk de bovenzijde met de pesto. Zet de schaal bij de aardappelen en bak het vlees een flink kwartier. Haal het dan uit de oven en laat het nog even warm rusten.

4. Snij het vlees in plakjes. Verdeel de aardappelplakjes over de borden. Leg het vlees erbovenop. Kruid nog eens naar smaak met peper en zout.

Gebakken Varkensvlees Met Pesto En Rozemarijnaardappelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met rozemarijnaardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met gegrilde prei en rozemarijnaardappelen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept