2. Strijk een bakplaat in met olijfolie. Leg er het vlees en de tomaten met de snijkant naar boven op. Bedruppel het vlees en de tomaten met olijfolie en kruid met zwarte peper. Zet alles zo?n 20 minuten in de oven.
3. Laat het vlees nog even warm rusten voor je het aansnijdt.
4. Snij intussen het brood in 4 parten en snij die nog eens overlangs door. Bestrijk het snijvlak met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg alles op een ovenrooster en bedek de helft van de broodjes met de kaas. Zet onder de grill van de oven tot de kaas gesmolten is.
5. Snij het vlees in plakjes en bestrooi met wat grof zeezout. Verdeel de spinazie, het vlees, de tomaten en de geplukte blaadjes basilicum over de 4 toastjes zonder kaas.
Varkensvlees Met Gebakken Tomaat En Basilicumbrood is een recept van Smulweb.nl