Indische Hutspot

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tartaar in een kom doen en de knoflook erboven uitpersen. Ketjap en de sambal toevoegen en goed door elkaar roeren. van de tartaar 24 kleine balletjes maken. De aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. De groente in een pan doen met de aardappelen, bouillon en water. Dit 25 minuten laten koken. Boemboe nasi goreng volgens de gebruiksaanwijzijng laten weken. De boter verhitten en de tartaarballetjes in 4 minuten gaar bakken. Uit de pan halen en afdekken met de folie. Door het bakvet de boemboe nasi goreng roeren en zacht 3 minuten meekoken. Het aardappelgroentemengsel afgieten en de boemboe nasi goreng erdoor roeren. Al roerend in 2 minuten warm maken. Op smaak brengen met peper en zout. Op een voorverwarmde schaal scheppen en de balletjeserop leggen. Lekker mer seroendeng

Indische Hutspot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept