Groene Tagliatelle Met Romige Paddestoelensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing, uitlaten lekken en omscheppen met 1 el olie. Verhit in koekenpan de rest van de olie en bak hierin de groenten en knoflook ongeveer 5 minuten. Paddestoelen erbij en 10-15 minuten bakken. Laat het vrijkomende vocht zoveel mogelijk verdampen. Kippenbouillon en slagroom erbij roeren en nog 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Vlak voor serveren de basilicum erover strooien. Paste over 4 borden verdelen. Deel saus erover. Rest saus er apart bij.

Groene Tagliatelle Met Romige Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept