Chocolademousse - Mieke

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes en laat hem au bain-marie smelten. Roer als de chocolade gesmolten is de melk erdoor. Laat het chocolademengsel afkoelen. Roer er de sinaasappelschil door. Als je gelatinepoeder wil gebruiken, los dan al roerend 1/4 zakje gelatinepoeder op in 1/4 dl warm water en als dit mengsel is afgekoeld, verwerkt u het onder de chocolademassa. Klop de room zo stijf als mogelijk is. Spatel er voorzichtig de geklopte room en de tot sneeuw geklopte eiwitten door.

Chocolademousse - Mieke is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smikkelbrood van Mieke
10 min
Bekijk recept
Spaghettisaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept