MOSSELEN MET ROOMSAUS

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Was de mosselen.* Verwijder die exemplaren die beschadigd zijn of die open blijven als je erop tikt.* Smelt de boter in een grote braadpan of mosselpan.* Fruit de sjalot ,knoflook en venkel heel kort.* Doe de wijn en de laurier erbij.* Voeg de mosselen toe en doe een deksel op de pan.* Schud de pan na 5 minuten om en laat nog 5 minuten staan of tot alle schelpen open zijn.* Verwijder dichte schelpen.* Schep de mosselen in een schaal en houd ze warm.* Zeef het kookvocht en breng het aan de kook.* klop de room erdoor.* Serveer de mosselen met de saus en garneer met gehakte peterselie.* U kunt er 4 plakjes stokbrood en frisse kropsla bij eten.

MOSSELEN MET ROOMSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept