Gestoomde Sint-Jacobsvruchten

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de harde delen van de sla. Leg de slabladeren vervolgens gedurende 30 seconden in de stomer. Kruid de Sint-Jacobsvruchten met zout en peper en wikkel ze een voor een in de slabladeren samen met enkele roze peperbolletjes. Leg de kleine pakketjes in de mand van de stoomkoker en laat gedurende 5 minuten stomen. Bereid de Vermouth saus: laat de kalfsfond samen met de room en de Vermouth gedurende 2 minuten inkoken.

Gestoomde Sint-Jacobsvruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian
0 min
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten met champignons en preicoulis
0 min
Bekijk recept
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met rauwe paddes
0 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept