Bosduif Met Braambessen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de margarine in een pan , en bak de boutjes rondom bruin. Voeg de borstfilets toe en bak ze gedurende 2 min. Langs elke zijde. Opgelet, laat ze niet te lang bakken, want dan is het vlees uitgedroogd. Kruid alles met peper en marjolein. Neem de borstfilets uit de pan en hou ze warm. Verwijder eerst het resterende vet en giet achtereenvolgens de porto, het bramensap en de room met verlaagd vetgehalte in een pan. Roer de saus en de boutjes door elkaar en laat op een zacht vuurtje tot de helft inkoken. Schep de bramen door de saus en laat ze eventjes opwarmen.

Bosduif Met Braambessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met een taartje van courgette en linzen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept