Gestoomde Kipfilet Met Pernodsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilets iets plat slaan. In stoompan doen: 1 liter water, bouillontabletten en ui. Aaan de kook brengen. Stoomgedeelte van pan invetten. Kipfilets erin leggen en op pan zetten. Kipfilets in ca. 15 minuten gaarstomen. Intussen venkelbroccolipuree opwarmen. Melk aan de kook brengen. Bloem met wijn glad roeren en hiermee melk binden. pernod, peper, zout en citroensap naar smaak toevoegen. Kipfilets bestrooien met zout en peper. In plakjes snijden.

Gestoomde Kipfilet Met Pernodsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi’s in pernodsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tijgergarnalen In Pernodsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Mosselen in Pernodsaus
0 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept