Tijgerbrood Met Eiersalade En Groene Asperges

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen van asperges bovenste 10 cm afsnijden (rest wordt niet gebruikt). In weinig water en zout asperges in ca. 15 minuten beetgaar koken. Laten uitlekken. Paprikareepjes ca. 1 minuut onderdompelen in kokend water. Eieren onder koud water afspoelen, pellen en fijnprakken. Mayonaise, creme fraiche en dille erdoor mengen. Op smaak brengen met wat zout en peper (= eiersalade). Brood besmeren ,et boter. Eieresalade over brood verdelen. Paprikareepjes elk om 3 aspergepunten knopen, zodat bundeltjes ontstaan. Bundeltje op eiersalade leggen

Tijgerbrood Met Eiersalade En Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Toast met kipfilet en rucola
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tijgerbrood met vanilleboter en aardbeien
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tijgerbrood met eiersalade en groene asperges
0 min
Bekijk recept