Asperges Met Een Saus Van Tijm En Witte Wijn

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Per persoon 4 ww points 1. de asperges in zoutwater met citroensap gaarkoken

2. de uien fijnhakken en in de verhitte olie laten fruiten. tijd toevoegen en even aanbraden. met witte wijn en bouillon blussen en nog 5 minuten laten pruttelen. de kom van het vuur halen, de room en de kwarkkaas al roerend toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.

3. de asperges met de aardappelen op borden leggen, overgieten met de saus en gegarneerd met tijm en bieslook opdienen.

Asperges Met Een Saus Van Tijm En Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept